Home >
Nieuws >
La vie en rose: Junghans dameshorloges in trendy roze

La vie en rose: Junghans dameshorloges in trendy roze

August 7, 2024

Junghans heeft zachte roze tinten gecombineerd met grijstinten en bloemige elementen voor de nieuwe dameshorloges. De uurwerken hebben details zoals een zwarte kast en kleurcontrasterende bandnaden.

Historisch (en in het bijzonder sinds de Renaissance) werd roze gezien als een soort rood en eeuwenlang gedragen als een teken van kracht. Roze staat daarom niet alleen symbool voor romantiek, elegantie en lichtheid, maar ook voor kracht, soevereiniteit en vertrouwen. Hoewel roze tegenwoordig misschien wordt gezien als vrouwelijk en romantisch, geven nieuwe materialen, moderne vormen en strakke ontwerpen de trendy kleur een zelfverzekerde en sterke uitdrukking.

Meister Damen Automatic

Bamboe is nauwelijks een delicaat plantje, het is eigenlijk vrij robuust. En het zijn precies de bladeren van deze plant die de matte, verzilverde, lichtroze wijzerplaat sieren in een transparante print die wordt beschermd door een koepelvormig saffierglas. De gepolijste roestvrijstalen kast met een automatisch uurwerk wordt om de pols bevestigd door een lichtroze band van struisvogelleer. Met zijn ton-sur-ton ontwerp is dit een vrouwelijk elegante tijdwaarnemer.

Kenmerken: zelfopwindend uurwerk, roestvrijstalen kast van 33,1 mm, minerale crystal achterkant van de kast, gewelfd en ontspiegeld saffierglas, lichtroze band van struisvogelleer met snelsluiting, waterdicht tot 5 bar. Advies-w.v.p. € 1.440.

Master fein Kleine Automatic

De Meister fein Kleine Automatic speelt met kleurnuances en verschillende materialen, te beginnen met een matte wijzerplaat in donkergrijs met roze accenten en witte wijzers die contrasteren met een glanzende, gepolijste roestvrijstalen kast. De fijne kast van 35 mm met saffierglas wordt om de pols bevestigd door een gewelfde, roze leren band.

Kenmerken: zelfopwindend uurwerk, roestvrijstalen kast van 35,0 mm, gewelfd en ontspiegeld saffierglas, gewelfde roze leren band met snelsluiting, waterdicht tot 5 bar. Advies-w.v.p. € 1.190.

FORM Damen

Moderne look, strakke lijnen, cool design: dit FORM Damen horloge biedt een spannend contrast tussen een matzwarte kast en roze accenten op de wijzerplaat. De lichtgrijze microvezelband geeft het precieze kwartshorloge een eigentijds uiterlijk dat er goed uitziet bij zowel ontspannen outfits in het weekend als de meer zakelijke chic van het dagelijkse kantoor.

Kenmerken: kwartsuurwerk met datumaanduiding, PVD-gecoate roestvrijstalen kast van 34,1 mm, plat antireflecterend saffierglas, lichtgrijs veganistisch microvezel met snelsluiting, waterdicht tot 5 bar. Advies-w.v.p. € 540.

www.junghans.de

Terug