Home >
Nieuws >
Swing Jewels brengt kleur en elegantie samen

Swing Jewels brengt kleur en elegantie samen

August 6, 2024

Het Nederlandse sieradenmerk Swing Jewels lanceert de FW24 collectie, bestaande uit diverse 14-karaats gouden sieraden. Met deze collectie omarmt Swing Jewels de vreugde van herfstige Girls’ Nights, samenzijn en dierbare herinneringen. Swing Jewels brengt kleur en elegantie samen met de organische vormen van Pearls tot de levendige tinten van de Happiness collectie en de natuurlijke kracht van de Gemstones.

Pearls

Met echte zoetwaterparels en 14-karaats goud, combineert deze lijn organische vormen met moderne klassiekers.

Happiness

Vrolijke regenboogringen, betoverende ear charms en speelse swinging stones oorbellen: de 14-karaats gouden Happiness collectie met zirkonia.

Gemstones

Swing Jewels is bekend van de sieraden met geboortestenen en introduceert nu drie nieuwe rijringen met saffier (kalmerend, genezend en zelfdiscipline), smaragd (positiviteit en wijsheid) en granaat (vriendschap en moed), elk met hun eigen unieke kracht. Daarnaast zijn er de klaver- en vlinderontwerpen in malachiet (bescherming en emotionele balans) en parelmoer (optimisme en vrolijkheid).

Classics

Swing Jewels houdt van sieraden die nét even anders zijn dan de rest. Van tricolor colliers en armbanden tot vernieuwde gouden oorsieraden en ringen, de Classics collectie biedt tijdloze stukken met een speelse twist. Beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen.

www.swing-jewels.com

Terug